Over ons

Van graanhandelaar tot paardenwinkel

Familiebedrijf De Keuster bouwt op 4 generaties kennis en kunde. Overgrootvader François De Keuster was initieel gestart als landbouwer. Hij leverde zijn oogst aan paardenstallen en vanwege dit grote succes ontplooide hij zich tot graanhandelaar. Op vraag van zijn klanten startte hij een tweede activiteit: paardentransport. Zijn zonen hebben deze expertises verder uitgebreid en vervoerde renpaarden en springpaarden naar wedstrijden. Het paardentransport behoort nu tot het verleden en heeft plaatsgemaakt voor een paardenshop in Hoeilaart. Vandaag is Saskia De Keuster, met de hulp van haar vader Francis, dé drijvende kracht achter de familiezaak. Iedere dag staan ze met de glimlach in de paardenwinkel, klaar om u te helpen.

Een gespecialiseerde winkel voor uw paard

Paardenshop De Keuster is reeds 30 jaar een vaste waarde in Hoeilaart. Als specialist paardenvoeding kan u er terecht voor paardenvoer advies op maat. In de grote schuur staan alle zakken graan, ruwvoer, krachtvoer en stalbeddingen overzichtelijk gestapeld en geordend per merk. Aan de ingang liggen grote en kleine balen hooi en stro apart of in bulk te koop. Bovendien er is een ruime winkel waar u praktisch stalmateriaal kan kopen van elektrische weide afrastering, paardenverzorging tot voedingssupplementen voor paarden. 

Kwaliteit, vertrouwen en klantgerichtheid

De Keuster is een familiebedrijf in hart en nieren. Dat zal u merken aan de communicatie, de flexibiliteit en de klantvriendelijkheid. Saskia kent al haar vaste klanten bij naam en helpt hen steeds persoonlijk en in alle talen verder. Saskia runt samen met vader Francis en medewerker Steve de winkel. Hun gespecialiseerde kennis en ervaring is aanvullend, waardoor ze op uw vragen altijd een antwoord weten. Onze missie? U goedgezind én met een duidelijke oplossing naar de stal sturen!

De gezondheid van uw dieren, is onze grootste zorg!

Een overzicht van onze producten >>
Lees meer over onze expertises? >>

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x