Expertises

Lees meer
De Keuster F. bvba

Gebalanceerd voer voor recreatiepaard

Wat eten paarden? Wordt uw pony te dik of is uw paard te mager? Uw paarden eten teveel? Welke type voer voor paarden met maagzweer? Welke voeding is geschikt voor een oud paard? Bij paardenwinkel De Keuster vindt u paardenvoer afgestemd op ras, levensfase, inspanning en gezondheid van uw paard!

Lees meer
De Keuster F. bvba

Aangepast voer voor sportpaarden

Hoe kan u een sportpaard meer energie geven? Hoe krijgt uw paard meer spieren op een gezonde en natuurlijke manier? Bij paardenwinkel De Keuster staat uw paard al 4 generaties centraal! Wij geven voedingsadvies voor sportpaarden op basis van hun inspanning, leeftijd en conditie.

Lees meer
De Keuster F. bvba

Natuurlijk paardenvoer op maat

Wat eten paarden in het wild? Wat betekent natuurlijke voeding voor paarden? Wilt u back to basics en uw paarden natuurlijk voeren? Zoekt u een ‘oergraan’ zoals ruwe spelt voor paarden? Bij paardenwinkel De Keuster vindt u natuurlijke voeding voor paarden en zoveel meer.

Lees meer
De Keuster F. bvba

Voer voor kleinvee, pluimvee & huisdieren

Op zoek naar goedkoop en gezond kippenvoer? Stro en hooi kopen in kleine hoeveelheden? Ruwvoer of maïs voor schapen? De Keuster is een dierenspeciaalzaak in Hoeilaart, gespecialiseerd in natuurlijke voeding voor paarden, kleinvee, pluimvee en huisdieren. Vraag advies aan onze voedingsdeskundige.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x