Service

1 | Paardenvoer advies

Het ideale voer voor uw paard hangt af van verschillende factoren: de gezondheid, het ras, de leeftijd, de dagelijkse inspanning enz. De balans tussen krachtvoer, ruwvoer en eventuele voedingssupplementen hangt af van paard tot paard en van situatie tot situatie. In eerste instantie trachten we steeds goed te luisteren naar uw vragen en verdiepen we ons in de behoefte van uw paard. Zoekt u medisch advies of heeft u speciale vragen, dan kunnen we steeds een beroep doen op een uitgebreid netwerk binnen de paardensport.

Paardenwinkel De Keuster begeleidt beginnende tot ervaren ruiters en paardeneigenaars met het samenstellen van de correcte voeding voor uw paard. Kom langs voor advies!

2 | Paardendekens wassen

Regelmatig onderhoud van paardendekens voorkomt schimmels, luizen en ziektes. Na de wasbeurt is uw paardendeken 100% bacterievrij, ademend, en indien gewenst onthaart en volledig waterdicht. Of het nu gaat om staldekens, regendekens, zweetdekens, vliegendekens of isolerende winterdekens, paardenwinkel De Keuster weet welke behandeling nodig is voor een perfect proper resultaat! Ook de zadeldoeken, pees- en beenbeschermers van uw paard kunnen wij verzorgen.

Uw paardendekens laten wassen? Iedere vrijdag worden de vuile dekens verzameld in onze loods en 1 week later krijgt u persoonlijk een seintje om uw dekens weer op te halen. De dikte van het deken bepaalt de prijs. 

3 | Leveringsdienst voeding, hooi en stro

Verschillende zakken paardenvoer, balen hooi of stro kopen? Geen idee hoe u deze hoeveelheid mee naar huis of naar de manege krijgt? Als u in grote aantallen aankoopt, is het mogelijk om gebruik te maken van onze leveringsdienst. Als uw opslagplaats makkelijk bereikbaar is, plaatsen we zelfs alles meteen op de juiste plaats. Wij leveren voer, hooi en stro na telefonisch overleg in de regio Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. 

Om deze service zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we steeds om dit geruime tijd op voorrand met ons te bespreken. Zo kunnen wij ons beter organiseren!

Wilt u meer informatie of een expert aan de lijn krijgen? >>

Service

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x