Voer voor kleinvee, pluimvee & huisdieren

Op zoek naar goedkoop en gezond kippenvoerStro en hooi kopen in kleine hoeveelheden? Mag mijn geit ook schapenvoer eten? 

De Keuster is een dierenspeciaalzaak in Hoeilaart, gespecialiseerd in voer voor paarden, kleinvee, pluimvee en huisdieren. Van gezonde graanmengelingen voor pluimvee, kleinvee of uw huisdier tot grote en kleine balen hooi en stro te koop!

Kwalitatieve én budgetvriendelijke dierenvoeding

Wij weten perfect wat konijnen, kippen, schapen, herten of geiten dagelijks nodig hebben. U bent de trotse eigenaar van legkippen en op zoek naar het geschikte kippenvoer zodat ze dagelijks een ei leggen? U wil grote hoeveelheden ruwvoer bestellen voor uw geiten, schapen of herten thuis? Van maïs voor schapen, konijnen krachtvoer, hobbykorrels, likstenen, hennenvoer tot katten en hondenvoeding, het staat klaar in onze schuur. Tips voor gezonde en sterke dieren? Vraag ons voedingsadvies. 

Bij Dierenwinkel De Keuster vindt u precies de dierenvoeding die u nodig heeft, zowel in kleine als grote hoeveelheden. Met plezier geven wij voedingsadvies op maat van uw dier.

Waarvoor kan u bij dierenshop De Keuster terecht?

  • Persoonlijke voedingsadvies per dier
  • Ruwvoer kopen zoals luzerne, stro en hooi voor kleinvee 
  • Kleinveevoer van graanmixen en enkelvoudige granen tot krachtvoer kleinvee en muesli ’s
  • Pluimveevoer van graanmengelingen en enkelvoudige granen tot maïs, opfokmeel en korrels
  • Stalbedekking zoals stro, vlas, houtkrullen, hooi, …
  • Stalmateriaal en stalbenodigdheden
  • Elektrische weide afrastering kopen 

Voer voor verschillende dieren onder 1 dak

Kant-en-klare dierenvoeding of simpelweg één baal stro kopen? Alles kan! De waaier aan natuurlijke voedingsproducten in onze dierenwinkel is breed! Wij verwelkomen iedere klant met een glimlach, luisteren naar u en achterhalen de behoeften van uw dier. Op basis van uw informatie geven we aangepast voedingsadvies. Koopt u grote hoeveelheden aan, dan kunnen we ook leveren aan huis.

Heeft u een specifieke vraag rond dierenvoeding? Onze voedingsadviseur heeft beslist een antwoord voor u! 

Kom langs in onze dierenwinkel te Hoeilaart of neem telefonisch contact op met 
onze expert. >>

Voer voor kleinvee, pluimvee & huisdieren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x